12 Ocak 2017 Perşembe

Seks bağımlılığı ve toplum

toplum

müstehcen konuları bilimsel terimler eşliğinde dile getirip yersiz tespitlerle toplum ahlakını zedeliyebileceiğimin farkındayım. fakat, arzu üzerine ne zaman düşünsem bir yerde kafam allak bullak olup kalıyor. o yüzden şuraya bir döküleyim de içim rahatlasın.

 şimdi efendim, iki farklı toplum düşünelim ve bunları ele almamızdaki amaç “refah” olsun.

1- bireyin arzularının bastırıldığı bir toplum
2- bireyin gönlünce sevişebildiği bir toplum

 birinci toplum modelinde oluşabilecek sorunlar bellidir. vidon, ördek ve mia khalifa gibi örneklerle durum özetlenebilir. ikinci toplumda ise seks bağımlılığı dedigimiz durum ortaya çıkıyor ve karışıklık burada başlıyor.

seks bağımlılığı


 ikinci toplum modelinde bir ülkede yetişmiş birinin evreleri şöyledir;  ilkin küçük bir öpücük bile olağanüstü tesir yaratır. ardından karşı cinsin vücuduna aşinalık başlar. onun ardından cinsel münasebete girilir. bu bir süre devam eder. sonra bu rutin sıkıcı gelir ve işin içine farklı heyecanlar katılır. ve bir yerden sonra heyecan körelir ve affedersiniz ölü seviciliğine kadar varabilir. sonuç olarak kişi seks bağımlısı olmuştur. ömür billah iflah olmazdır.

 şimdi gel de işin içinden çık. arzu öyle bir şey ki efendim. kendi haline bıraksan ayrı, bastırsan ayrı bir dert. her ne kadar çözüm 3. bir toplum modeli gibi dursa da. dünya geneli hadımın daha makul bir seçenek olduğunu düşünüyorum. 


1 yorum: